tirsdag, marts 25, 2008

færdig strik


Julie lille green cable er færdig og den skal på i morgen til Magnus fødselsdag. Det var ihvertfald hvad pigen udbrød da hun så den er færdig og hun jo vidste at hun i morgen med børnehaven skal til fødselsdag. om det er normalt at man som 4-årig bekymrer sig om udseendet ved jeg ikke, men generelt har hun en naturlig og sund indstilling til tøj. Det er ikke en skænderi hver morgen, enkelte gange falder mors foreslag ikke i god jord, men så er 2. valg som regel perfekt. Andre gange vælger hun selv fra skuffen og hun ved godt hvilke farver der passer sammen. Hvilket glæder mig meget. Måske kan jeg få et billede med indhold i morgen. Men modellen er perfekt, næsten som opskriften i str XS med tyndere pinde og tyndere garn, færre rækker med hulmønster og ingen indtagninger i taljen jeg skal nok lave en mere lidt senere på foråret.


Manden har fundet et mønster på hue, blev bleg da han så hvor mange forskellige udgaver af en hue de havde på Ravelry. men fandt en, hvor opskriften var finsk men med en engelsk oversættelse, så den er på pindene.


Og så var dagen idag den, hvor mine skurvogne ankom og de er begyndt at nedpille klinikken. De er ikke så langt da håndværkerene ikke kom som aftalt men med spredt fægtning, men imorgen skulle forhåbentlig gå bedre. Jeg skal huske nogle billeder med de flyvende skurvogne, de er bare på klinikkens kamera.

3 kommentarer:

Githa sagde ...

Den er blevet fin Dorthe. Altid rart når "varerne" falder i god jord hos tøserne :-)

Mariann sagde ...

Hvor er den blevet "sød" den lille bluse.
Håber du snart kommer i orden igen med din klinik.

Anonym sagde ...

Kan godt forstå datterens udbrud :) Ja der er mange flotte projekter på ravelry - godt du er kommet igang med arbejdet med klinikken. Håber det går hurtigt fremad!
Dorthe, jeg har lagt en hilsen til dig på min blog - håber du vil modtage den :)