tirsdag, marts 18, 2008

træt.trættere, mig

Jeg har de sidste dage været så meget oppe og kører over en manglende afklaring på min arbejdssituation at jeg har haft kvalme og rysten når jeg så klinik-huset. Et rand af patienter og telefoner der kimer, håndværkere der lige skal se og spørge, ting der skal tages stilling til ( måske), så i morges var jeg grædefærdig og derfor fik nogen min raptuds uden det var vedkommende skyld. Undskyld. Men jeg kunne bare ikke rumme mere. Jeg græder indvendigt og er så træt da nattesøvnen næsten er som en lille barn, vågner skrigende hver. 2 time.

Nu er der dog kommet en afklaring. dagene efter påske bliver vi flyttet ud i 3 sammenhængende skurvogne og klinikkerne bygget midlertidigt op. Huset bliver brudt op begyndende d 31.3, så bortset fra jeg selv står med hele planlægningen og håndtering af håndværkere, da forsikringens kontaktperson er gået på ferie fra idag og til efter udflytningen, så giver det dog en klarhed og med den en forhåbentlig bedre søvn. Kun 1 dag tilbage med patienter i mine vante omgivelser og så må tiden vise hvordan det kommer til at gå de næste 2 måneder eller hvor længe det nu kommer til at tage.

Strikketøjet giver mig desværre ikke rigtig den ro og fred jeg normalt bliver fyldt af når jeg strikker, så det går ikke så stærkt som normalt.
Mini green cable vil forhåbentlig få lidt opmærksomhed i aften så den kan blive færdig til påskefrokosten som planlagt. Ihvertfald bliver den sød.

Jeg har meldt mig til webstriks KAL og idag modtaget opskriften. Den vil jeg nu læse og så beslutte mig for hvilket garn jeg skal strikke af. Der er flere muligheder i skabet så mon ikke jeg finder ud af det.

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Pyha, Dorthe. Sikke en mundfuld. Jeg får da helt klump i halsen, men du får altså lige en stor knus herfra, fra mig til dig....hold ud!

Kh. Tineke

Siffe sagde ...

Et STORT knus er på vej til dig. Håber du har lidt fri i Påsken!
Kh Siffe

Rie Nielsen sagde ...

En rigtig god påske til og din familie. Håber på dine vegne at det snart er overstået.

Knus Rie

Karina sagde ...

Puhaaa....du har da vist rigeligt at tænke over og ordne i øjeblikket. Håber det bliver en ok-løsning med klinikken.

Din mikro-green-gable ser da lovende og lækker ud. Jeg er selv igang med en green gable i mørkerød bomuld. Bliver vist aldrig træt af den opskrift, selvom jeg har strikket forkert hulmønster foroven, men det behøver jo heller ikke være ens hver gang :-)

Håber du får nydt påske lidt!!
Hilsner fra
Karina