lørdag, marts 29, 2008

SuperKarla er endelig igang


Ja, så er der kommet gang i ponchoen som er en del af Kal 2008 fra Webstrik. Mit første forsøg var jeg ikke tilfreds med da jeg manglede farveskift. Men nu er jeg med igen, er slet ikke på omgangshøjde med mange af de tilmeldte men da kravet er en firkant om ugen og vi er igang med uge nr 2, så er jeg tilfreds. Farven er råhvid, grå og sort og jeg synes de farver kommer til at virker til efteråret og vinter, men egentlig kedelige på nuværende tidspunkt hvor der er de lyse og lette farver jeg har lyst at strikke med.Mandens hue skrider stille frem. han har valgt farven og stribegarnet fra Kaffe Fasett, ikke min smag, men da jeg ikke skal bruge den og ej heller følges med ham ved brug ( jeg kan slet ikke følge hans tempo i løb og distance) så er det vigtigst han er glad.Igår var jeg forbi Arnold Busck i Helsingør og gjorde disse bogkup. 50% af udsalgspriser så er her bøger for 165.- det er da billigt. og nej jeg venter mig ikke, men der er flere i omgangskredsen der er med begyndende tykke maver, så enten en gave med bog og garn eller små projekter fra min side kan de bruges til.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes det er nogle flotte farver du har fundet til sjalet, men du kan måske have ret i at man mest har lyst til forårsfarver i øjeblikket.
Jeg tror dog at det bliver en rigtig flot superkarla.
Stine

Tineke sagde ...

Lækker i den farve, selv om vi nu nok burde være i gang med labre sommertopper. Jeg er kun nået til firkant 3, men mon ik' vi når det allesammen?

Lækre bøger du har fået fat i. Den der enkel strik til bogligen har jeg før set på, det kan være jeg også liiiige skal finde mig en bogudsalg, ellers må jeg komme forbi dig og bladre i den og i hand knits for the home.

Krammer, Tineke

Anonym sagde ...

Kaffe Fassett garnet er enormt flot! Nøj, kan man stadig gøre gode bogkup, må omkring en boghandel snarest... enkel strik til boligen, er det ikke den med puddelhunden? Jeg lavede den i pink acryl til min lillebror, manden der har alt....
kh Linda