fredag, marts 14, 2008

fredag uden barn

Det er så underligt lige nu at sidde kl lidt i 4 en fredag eftermiddag og Julie er ikke hjemme og skal ikke hentes.
Hun er til overnatningsparty i Børnehaven. Så er man ved at være stor! Den del af hendes stue som ikke skal i skole nu her, holder py-party. De skal hygge og lave aftensmad, på dragejagt og meget andet. Imorgen tidlig kl 8.15 kommer vi forældre så med friskbagte boller ( de står til hævning) og nogle med andre ting til morgenbord, så en fælles morgenspisning vil blive starten på denne weekend.

Men tro det eller lad være, manden og jeg skal ud og spise i aften, på en lille lokal græsk-tyrkisk restaurant i Hillerød, med mobil på lydløs (krav fra børnehaven til alle forældre). Jeg kan faktisk ikke huske hvornår Dan og jeg sidst var alene ude og spise. Det gjorde vi meget tit før Julie men siden er vi blevet rigtige dårlige til det. Men iaften er vi ikke afhængige af Disney-sjov, spisetid eller noget som helst, andet end os. Så det bliver helt sikkert dejligt.

Så nu skal jeg bare slappe af med mit strikketøj. Forhåbentlig vil der være nyt at fremvise i morgen da min sjalsjakke er meget tæt på færdig.

7 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Dorthe
Jeg håber at du og Dan for en god og hyggelig aften

Merete

Laila sagde ...

Hyg dig med Dan. Jeg ve' at I trænger.

Laila

Dorte Byskov sagde ...

Hej Dorthe.

Nyd det nu rigtig meget.

KH Dorte

ps. jeg har lavet datoen for strik-in om. Se på webstrik-mail

Dorte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Dorte sagde ...

Nyd det !
Kigger af og til på "babylons" lækre menukort, men har ikke haft anledning til at besøge stedet - måske man skulle følge trop og snart tage en i-byen-aften med manden ? Noget lettere at tage en friaften i mit tilfælde, hvor børnene er 14 og 18 år ....

Kh Dorte

Dorthe sagde ...

Hej Dorte.
du kan roligt tage manden med på Babylons. det var vores anden gang og maden og betjeningen er rigtig godt, der er en rolig stemming og maden er veltilberedt.

Dorte sagde ...

Tak for tippet - lyder godt.

I øvrigt sikke en masse Dorte´r, der færdes på denne blog.

Kh Dorte