onsdag, juni 18, 2008

amok på garn

Jeg tror jeg har fået en meget smitsom sygdom der må kaldes: garnkøb-itis. Føj hvor jeg har tilført husholdningen meget på det sidste, men jeg er meget nem at friste.

Efter at have set de rigtige farver hos Siffe på Promenade nr 7, så var jeg totalt blød i knæene og derfor røg en bestilling på ent refill sæt afsted til Klingbjerg. Det er nu kommet med posten og det giver en følelse af bare det snart er vinter! Undskyld jeg vil også gerne have mere sommer, men jeg elsker at strikke i uld.

Desværre tror jeg at klingbjerg har fået på pullen efter at det via webstrik blev landsgjort at de var meget billigere end andre med Hanne Falkenberg. ihvertfald kan der nu ikke længere købes kit via hjememsiden og der findes ej heller hverken billeder eller prisliste. Det er ærgerligt når sådanne sker, for det ødelægger jo meget for dem der normalt handlede der.

Jeg var da heldigvis heldig og fik kittet til den oprindelige pris da jeg havde bestilt inden skiftet. Og farvene er så fantstiske at jeg må gramse og indsnuse energien.

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Ej hvor er den farvekombination flot.
Jeg har det helt på samme måde, det er sjovere at strikke i uld end bomuld.

Klikker hastigt videre, så jeg ikke bliver fristet af Falkenberg

Fru Kahr sagde ...

Uanset årstiden, så er uldgarn lækkert og fristelserne lurer overalt.......

Kludemutter sagde ...

Nej, hvor er det bare flot.
Sikke nogle farver, mums.
Du frister, ved du godt det ;))