fredag, juni 06, 2008

jamen nu strikkes der igenJeg har stortset ikke strikket de seneste mange aftener, men nu er der igen kommet gang i pindene. Jeg kan godt nogle gange blive strikketræt, så hjælper det med et par aftener uden, og gerne i samvær med andre, for så får jeg ligesom "dårlig samvittighed" over at der ikke sker noget og så har jeg snydt mig selv og får lyst igen.


Min Plum tank er i fuld gang så her er lidt for og bag. Garnet er fra Laila og meget blødt og lækkert, så jeg tror det er super dejligt at have på kroppen.

som en eller anden sikkert opdager så er der forskel på de 2 mønstre, den ene bliver ligesom en snoring og den anden en slange, sådan er opskriften men hvis jeg en anden gang skal lave denne model så ville min matematiske hjerne lave dem ens, jeg har noget med symmetri, men her følger jeg opskriften og så vænner jeg mig til at de er forskellige men jeg synes det ser lidt forkert ud. Jeg synes næsten det ligner den begynder-strikkefejl, for det er kun den ene snoring der egentlig skulle drejes den anden vej for at opnå symmetri men nej nu er det altså ikke meningen de skal være ens. Stop så Dorthe

Jeg er kommet afsted til sommerhuset uden målebånd, så jeg bliver nødt til at købe et i dag for jeg kan ike på øjemål lige se hvornår det er 33,5 cm, men jeg tror jeg mangler ca 5-6 cm endnu.

I morgen skal Julie og jeg til strik-in hos DorteB i Snertinge og jeg glæder mig meget, det er nemlig altid rigtigt hyggeligt og så har jeg lokket Siffe til at komme, og jeg er så spændt på at hilse på dig rigtigt. Julie har ikke før været med, men af praktiske grunde så er det deneneste mulighed og det skal såment også nok gå uden problemer.

4 kommentarer:

Laila: sagde ...

Sädan noget symetri-udu, ville jeg ogsä gä helt amok over. Det er helt vildt....

God weekend sammen med Julie

Laila

Dorte Byskov sagde ...

Hej Dorthe.

Jeg glæder mig til vi ses i morgen. Det er ved at være længe siden vi sidst sås.

KH Dorte

Merete sagde ...

Hej Dorthe

Den er gdt nok flot. Og det med møsnteret bagpå er da bare sejt, når de ikke er ens.

God fornøjelse i morgen hos Dorthe

Merete

Unknown sagde ...

Ja du har lokket mig med ... så lige nu sidder jeg indendøre og forbereder mig til i morgen ;-)
Glæder mig? Ja da lidt ... for I synes ikke at være så *farlige*
KH Siffe

PS Giver dig ret i snoningerne på din trøje ... jeg ville osse få fniller - men den er nu ganske flot alligevel..