søndag, juni 08, 2008

succes til fiasko på 0,2 sekund

I går var jeg til strik-in hos DorteB, jeg glemte helt at tage nogle billeder trods kameraet lå i tasken. Kig evt hos Lisestrik. Det var en dejlig og meget varm dag. Julie deltog også og det gik rimeligt fint, men jeg får ikke slappet af og snakket som jeg plejer, så hvis nogen synes jeg var anderledes så undskylder jeg meget. Jeg var glad for at hilse på Merete fra min fødselsdagsgruppe og især på Siffe, håber at du overlevede og vil prøve det en anden gang.Jeg fik strikket en lille smule nemlig stropperne færdig, så iaften skal der hækles og monteres.Der var en kurv med cottonwool til ½ pris, så disse 5 nøgler denimfarvet garn måtte med hjem.Jeg startede lige på en inderste inde til ærme til Julie og farven er lyslilla, ikke helt så blå som billedet. Ellers skulle man næsten tro jeg har en blå periode.Julie er til fødselsdag så jeg er lige alene et par timer med vasketøj, blogs og en god kop kaffe. Uhmmm!


Efter aftensmaden legede Dan, Julie og jeg vandkamp og det endte totalt i fiasko. Julie faldt ned i et bed hvor der var rigtig mange brændenælder og blev forbrændt over hele kroppen og rigtig voldsomt på begge ben. Hun hylede og skreg og vi gjorde hvad vi kunne for at lindre men pyha hvor mor hun var dum og det var min skyld. Hvor dumt jeg ikke forudså at vi ikke skulle lege i det hjørne af haven, det plejer vi aldrig og Julie plejer heller ikke at gå ind i bedene. Så kan man godt blive sur på sig selv, og føle sig som en dårlig mor. Øv efter en god dag så kan det hele vende på 0,2 sekund. i dag er hun næsten ovenpå og det stikker kun en anelse.
I morgen skal jeg starte i mit genombygget klinikhus og det glæder jeg mig til. Vi nåede rigtig meget i sidste uge og derfor ved jeg at det fungerer, lidt småting hist og her skal der stadig udbedres men det er småtingsafdelingen og ikke noget der vil genere i den daglige drift. Jeg har købt en super flot receptionsskranke og det ser super ud, jeg skal nok tage lidt billeder til evt. nysgerrige.

1 kommentar:

Jane Birke Nielsen sagde ...

Stakkels Julie og stakkels dig der føler dig som en dårlig mor. Det er den slags ting der sker når man morer sig og har det sjovt, men det er surt at en sjov leg ender sådan.
Jeg ved ikke om du kender rådet jeg nu gir, men hos Matas og vel også på apoteket kan man få noget der hedder Aloe-vera gel. Det er fantastisk til når man har brændt sig på brændenælder og i øvrigt også ved alm brandsår og solskoldning. Vi har det altid i husapoteket og vi vil ikke undvære det.