lørdag, juni 21, 2008

ja bare lidt endnu


jeg har nu nået en godt stykke på fifi og den ser lille ud men det er den ikke, både modellen og garnet er elastisk og den skal være sådan.


Jeg keder mig når jeg strikker den, men jeg vil være færdig så endnu er jeg ikke startet på noget andet. Men det kribler i fingrene. Heldigvis har jeg ikke helt besluttet hvad det næste på pindene skal være, der er jo bådeLiselotte, Tweedie, Promenade, Josephine og sommertop med kimonoærmer. Så hvad skal det mon være, egentlig bør jeg jo strikke en sommerbluse da det forhåbentlig vil være sæson længe endnu.

4 kommentarer:

Mariann sagde ...

Hvor ser den bare lækker ud !
Hvor kan man finde opskriften, og mere vigtigt, er den engelsk ? Har lige forsøgt med en engelsk opskrift og ordbog, men har altså opgivet :-)
God weekend !

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Sikke en fart, du har på - den ser rigtig fin ud.

KH Tina

Dorthe sagde ...

Hejsa, ja opskriften er på engelsk og ikke så nem, mange rettelser findes der, så det er ikke lige den første engelske man skal kaste sig ud i. du skal finde enengelskdansk strikkeparlør på nettet det hjælper meget bedre end en ordbog

Anonym sagde ...

Med den fart du har på Dorthe, så når du da sikkert alle ønskeprojekter inden vinteren er omme. Ellers en rigtig flot FiFi.
KH Lise