lørdag, juni 14, 2008

tak for en dejlig strikke-ude dagvi startede kl 11.oo i skjoldborgparken i Frederiksværk. Egentlig kom strikkecafeen, men heldigvis havde 3 ældre damer set et af vores opslag og derfor hentede de nogle klapstole og fandt strikkepindende frem, det er dejligt med lidt nye ansigter og de har allerede meldt klar til næste år, "hvis vi lever så længe" sagde den ene.

Vejret var stortset sol, og enkelte skyer laver lige lidt kulde indimellem, men regnvejr bortset fra 10 dråber var vi forskånet for. Da Julie og jeg kørte hjem kom der mange rigtig våde byger.

Ragna havde sit ene barnebarn på næsten 5 med, så Julie og Dahlia fik en masse sjov ud af at på oplevelse i parken og under buskene finde fjer, kogler, t-shirts (fandt 3 spritnye t-shirts og nøglesnore under en busk), umodne kirsebær osv. De to piger som slet ikke kendte hinanden faldt fint i hak og nød dagen.

Det gjorde vi andre bestemt også. Der blev som altid strikket, grinet og vendt verden situationen.

Mange vil sikkert mene at hullet i armlænet på disse campingstole er til dåsen, men nej - det er selvfølgelig til garnnøglet, så det ikke ryger ned på græsset

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg ser at I har haft en rigtig god dag i Frederiksværk. I Kunstindustrimuseets have, havde ca. 40 kvinder fundet vej...jeg ´kom uden at kende en eneste, men drog derfra rig på nye bekendte...dejlig dag :-)