fredag, juni 20, 2008

endnu et projekt

Jeg har længe gået og kigget de forskellige udgaver af trøjen Liselotte og længe været lun på den. Nu er opskriften i hus og jeg skal stille og roligt begynde at finde det rigtige garn. Der er sikkert flere muligheder inden i skabet. Dog skal det være en anelse tykkere end jeg havde forventet da jeg bestilte opskriften , så det jeg troede skulle bruges må blive liggende.

Jeg har tænkt mig at forsøge mig med at lave maskemarkører i weekenden, da mange af dem jeg har købt rundt omkring ikke er rigtige gode, enten er øjet for lille til pind 4 eller også så er der skarpe kanter der hænger fast i garnet. Kun dem jeg fik af Laila sidste sommer er super. De er nemlig loddet sammen og med dejlige store øjne. da jeg via mit fag jo har lært at arbejde med sølv, bukke tråd og smelte sølv så tror jeg godt jeg kan. Derfor vil jeg lørdag formiddag drage forbi panduro og lad mig lokke af smukke perler.
Skulle du sidde inde med et god råd så skriv endelig en kommentar. Jeg behøver jo ikke opfinde den dybe tallerken engang til hvis der er gode råd at få.

Fifi vokser stille og roligt jeg er cirka halvvejs og nu er opskriften nede i tasken, endelig forstod jeg det skrå rib mønster. da jeg strikkede version 1 fandt jeg aldrig den røde tråd, nu forstår jeg slet ikke at jeg kunne have undgået det. Sådan er livet.

Der er også kommet flere cirkler til stakken men der er fortsat langt igen.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

vedr. maskemakører. Da jeg lavede mine egne, brugte jeg bare noget af mandens fiskesnøre, og så var jeg forbi en hobbybutik og købe små sølvringe, som dem der bruges, når man laver smykker. De kunne så klemmes sammen omkring snøren og holde perlerne med en ganske almindelig kniptang - eller hvad sådan en nu hedder fra mandens værktøjskasse.
Håber det hjælper lidt.
Hilsen Lene Møller, Holstebro

Laila: sagde ...

jeg skal nok...
Perler: tjek
Sølvtråd: Tjek
Loddekolbe: Hvem f..... har klemt ledningen over?