fredag, september 28, 2007

ohhh hvilken fredag

Ja, så gik den uge og især denne fredag. En hektisk uge med alt for meget arbejde - ihvertfald flere timer end normalt men det har været de sjove der var overarbejdet. Her i eftermiddags begyndte jeg at skifte møbler ud i vores personalerum - Tina og jeg var for nogle uger siden ude og mega-shoppe til rummet og så kom møblerne i dag. Og nej jeg er ikke færdig, der mangler fortsat en del, så jeg tror at de sidste ting bliver shoppet i morgen- formiddag sammen med Julie og så en 3-4 timer søndag hvor jeg får gjort så meget som muligt. Vil gerne have at det er så tæt på færdigt som muligt når Gry og Tina møder på arbejde på mandag. Det bliver et dejligt rum og jeg er sikker på at vi vil nyde at drikke vores kaffe i de nye sorte læder spisestue-stole mens der er ild i stearinlysene på den nye skænk og bord. Dejligt når også vores pause-fristed er en nydelse for sjælen. Håber at det kan blive muligt at undgå bunker af post der ligger over, men det er mest op til mig, for det er mine bunker. Jeg har haft brungt min plads som kontor. Men nej det skal det ikke. Jeg må have mig en kontorhjørne hvor det er muligt for mig at være så vores fællesrum kan være et stress-af sted.



Har også nået at være til eftermiddagskaffe og kage i Julie børnehave - en ny tradition de er begyndt med den sidste fredag i måned, hvor vi lige alle sammen kan sidde ned og hygge. Jeg ved ikke rigtig hvor meget hygge det bliver, for lydniveauet er utroligt højt. Selv personalet går inde i de små rum for at komme væk. Mange har store søskende med og det er egentlig en god ide, men det fungerer ikke rigtig. Måske kommer tid kommer ro!



Om alle børnehaver og andre institutioner i hele Nordsjælland har samme ide ved jeg ikke, men Kvickly i Helsinge var mellem 4 og 5 en gedemarked af Marokkansk karakter. Trætte børn og deres trætte forældre der alle lige skal handle til mad inden der er Disney hvor vi skal HYGGE!!!!!!!. Stress niveauet var ihvertfald ikke til hygge, køerne var lange trods mange åbne kasser. Så lange at køerne gik ind og ud mellem tøjstativer, legetøjsafd og halvt ned gennem forretningen. KAOS. Så er det dejligt at komme hjem til et tomt hus, velvidende at manden først kommer kl 22.00 eller senere for der er kulturnat i Helsingør og som forretningsdrivende så er det bare om at være på.



Det er ikke brok alt det jeg skriver men bare tanker ud af hovedet for at falde ned mens jeg nyder min kaffe, Julie ser tegnefilm ( undskyld men jeg føler mig ikke som en dårlig mor af den grund).



Fredag er den mærkeligste dag i ugen synes jeg og har syntes det længe. Endelig fri og så alligevel meget programsat.



Iaften når Julie er puttet, så skal benene op på sofaen med en lille tæppe over og der skal strikkes mens vild med dans eller hit med sangen kører som baggrund. Her skal ikke tænkes, kun nydes musikken, smukke kjoler og glade mennesker. Totalt hjernefrikvarter.

1 kommentar:

Laila: sagde ...

Hej Dorthe

Ja, det lyder som om du trænger til at strikke lidt igennem her til aften.
Lav dig noget at drikke og slä stængerne op i sofaen og nyd livet lidt.
Glem ikke starinlysene!

Put lidt sammen med Julie, og tank kraft....

Knuser herfra

Laila