torsdag, maj 22, 2008

der er guf på vej


Jeg har bestilt knitpicks fra Tyskland efter at Liselotte skrev om dem som engle i himmerige. Prisen er godtnok en anden via Tyskland end i DK hvor det er du store alpakka der har importen.

Og så er min mand snart på vej hjem og jeg har i dag hørt at der er en pose med fornødenheder med fra Laila. uhmmm hvor jeg glæder mig. Både til mand og pose.

Det sidste og tredie ting der er på vej er at om 10 dage kan jeg begynde at flytte min tandklinik tilbage til huset. Så skulle håndværkerne være færdige og selve indflytningen bør tage 3-4 dage. Så mandag d 9. juni bliver en stor dag. Det bliver bare så dejligt at komme hjem igen. Og vi har fået lavet en par små ændring som jeg håber bliver gode. I morgen skal der sættes et nyt vindue og et nyt indgangsparti i glas i huset, så begynder det at ligne en ejendom igen og ikke det det gør lige nu. Som slet ikke kan beskrives med ord.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

Jaaa, jeg håber at du vil føle dig lidt forkælet...det er i alle fald meningen.

Laila

Anonym sagde ...

Hej
Jeg har netop i dag med posten modtaget mine KnitPick som jeg har købet hos GetKnitted i England.
Jeg glæde mig til at komme igang med strikketøjet (Shetland Triangle) og få dem prøvet af. Perfekt til lørdagens bryllup.
God weekend