fredag, maj 23, 2008

Jamen !!

sidder i sommerhuset den smukke stille sommeraften, og har lige måtte opgive mit flettesjal af Karen Noe i babyalpaka fra Græse Mølle. Nu var jeg ellers lige nået til at strikke frynser, men garnet er slet ikke velegnet til frynser. Det er for tyndt. Så det projekt er opgivet og jeg har ikke andre med herop. Jeg vil ikke opgive at lave et sjal af garnet, men nu må jeg finde et mønster der kan strikkes på den retstrikket trekant. Det er ikke svært kun at finde det helt rigtige.

Godt jeg skal hjem i morgen tidlig. jeg skal nemlig til Strik -in hos Lene K i Rungsted og jeg glæder mig, for der kommer en del webstrikkere som jeg følger og de læser hos mig, men vi har ikke tidligere mødtes.

Og så i morgen aften kan jeg hente Dan i Ringsted. Han har haft en god tur og i går var for ham det mest interessante virksomhedsbesøg. Han var høj om aftenen da vi talte sammen. Jeg glæder mig til at se ham og Julie venter også spændt at hendes far kommer hjem. Vi tæller nætter og nu er der kun 1 tilbage.

Pilespids update: der er blevet hæklet 2 runder fastmasker for at få udskæringen til at passe. Det bliver en god sommer bluse til børnehaven og en par cowboy shorts.

Tænk at sidde uden strikketøj, ingen andre projekter i kurven eller i tasken. Det er godtnok længe siden det sidst er sket. Så efter lidt surfen vil jeg finde min dyne og nyde at den har ligget ude i solen og blevet gennemluftet.

4 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det var da næsten det værste, der kunne ske - at stå uden strikketøj !!

Jeg glæder mig til at hilse på dig i morgen i Rungsted.

Mange hilsner, Tina

Merete sagde ...

Det må være underligt at sidde der med hænderne i skødet. Jeg kunne blive noget så rastløs af det.
Glæder mig til at hilse på dig hos Lene idag.

Merete

Tineke sagde ...

Jamen dog, Dorthe! Godt du kan se en løsning på din flettesjal, og jeg glæder mig til at se pilespidsen på Julie, jeg har lige slået op til en i går aftes til Nina.

Dejligt at få Dan hjem igen i morgen.

NYD weekenden sammen...

Kh. Tineke

Laila: sagde ...

Hej Dorthe

Nu häber jeg at du har fäet Dan hjem....En glad dan, met af oplevelse og med masser at fortlle om.
Jeg har forøvrigt sagt at I er velkomne hos os när her er messe til næste är, og jeg sä julelysene i hans øjne.

Knuser herfra

Laila