søndag, maj 18, 2008

lørdags pige hygge

jeg ved ikke om jeg stadig går som en pige, men det lød forkert med lørdagsfruehygge. Jeg lavede mig en stor kop the, sætte denne dejlige film på dvd-en, en sjal over skulderne og strikketøjet i skødet med benene oppe i sofaen. Mums, hvor det var dejligt. Filmen er super: smuk, lækre dansetrin, en sød historie og Richard Gere har aldrig fejlet noget.

Derefter kunne Barnaby tage over og jeg blev siddende. Da aftenen foran tv'et var færdig var jeg også færdig med at lukke af på Lido forneden. Jeg håber at den sætter sig lidt anderledes efter vask, men vi får se. Jeg skal nu til at strikke ærmerne som er retriller hele vejen ca 8 cm på hver. Garnet er stadigvæk lækkert og jeg er spændt på at se hvordan det ændres i vask som det skulle efter Hanne Falkenberg.

5 kommentarer:

Tineke sagde ...

Hvor hyggeligt, og sikke fin din Lido bliver.

Laila: sagde ...

Jeg ville nu gerne dele lidt lørdags-pige-hygge med dig engang.

Krammer

Laila

Mariann sagde ...

Hvor ser den flot ud din bluse, og hvor er du bare hurtig :-)

Helle : sagde ...

Hej Dorthe, jeg har forsøgt at skrive både en mail og på din blog under muslingeblusen. Vil du ikke godt fortælle hvor man kan købe opskriften til den eller et kit, er bare faldt for denne bluse.
Hilsen
Helle

Helle : sagde ...

Undskyld ulejligheden, jeg har set tilbage i din blog hvor du har nævnt hvor den bluse kommer fra. Jeg var bare ikke kommet så langt tilbage før.
Hilsen Helle