mandag, februar 09, 2009

det hjalp


det hjælper tit mig at sætte ord på mine tumlerier her på bloggen, ihvertfald tog jeg mig lidt sammen og strikkede et godt stykke på skyggesjalet i går, så jeg er nu igang med midterstriben, en pilepæl er nået og jeg ved at dette sjal bliver en vinder når jeg får det færdigt.


også en smule på Julies kjole er der blevet strikket, mest for at mærke hvordan den bliver. Den bliver bestemt ikke praktisk til børnehave, med hulmønster og sådan, men pyt.


Se lige himlen denne mandag morgen

6 kommentarer:

nynne sagde ...

Du er da kommet rigtig lang på dit sjal. Mønsteret og farven på Julies kjole ser bedårende ud. syntes det ligner et projekt jeg bør overveje til josefine. Tror du det ville virke med at strikke den i bomuld eller ville det blive for tungt ?

Anonym sagde ...

Nynne skriver så fint, hvad også jeg vil sige om dit strik :-)
Så jeg vil supplerer med at skrive om dit smukke morgenbillede...sikke farver, rigtig flot :-)

Karin Grøn sagde ...

Det bliver bare flot det sjal. Sammensætningen af det klassiske sort hvide og så de pangfarver i retstrikningsstriber er bare så flotte. Jeg håber bare ikke det bliver for tungt at gå med, men varmt og dejligt bliver det. Flot farve til kjolen til datteren.

Samtal från min trädgård sagde ...

Herligt mönster på sjalen, men det har jeg sagt tidligere, da du begyndte på det. Jeg elsker farverne og ikke at forglemme datterens kjole!

Anonym sagde ...

Glæd dig, et vingesjal er uundværligt.
Sikken flot solopgang.

Anonym sagde ...

Jeg synes også tit den kan hjælpe at sætte ord på sine problemer eller frustrationer, så kan det jo være godt at have en blog. Det ser rigtig godt ud altsammen. Det var også en dejlig morgen her, men ikke så smuk som hos dig :-)