tirsdag, februar 10, 2009

et nyt årti venter


Juhu jeg glæder mig til at jeg i morgen fylder 40 år, tænk at kunne tage hul på et nyt årti, vidende at det er kvindens bedste alder, nogen siger endda at det er årtiet med den bedste sex, det bliver bedre og bedre at blive 40.

Da jeg fyldte 3o var det meget slemt, men nu er jeg på vej til en alder hvor en masse kvinder jeg kender blomstrer op og leve livet, er blevet mere stabile og selvstændige, børnene mere selvhjulpen og tiden til at være kvinde igen har plads. Det bliver så godt. Jeg føler næsten jeg kan flyve.

Og posten har været forbi med flere pakker så jeg bliver rigtig begavet fra morgenstunden

I mange år har jeg ønsket mig sne på min fødselsdag et fast punkt på ønskesedlen, bare ikke i år, og nu kommer det så måske. Jeg elsker sne og vil blive rigtig glad for sne, så grunden til jeg ikke har ønsket det i år, er at jeg jo blev mættet på skiferien, men sneen kan bare komme jeg skal nok få nydt den.


Dagen idag er gået med at bage kager til i aften og i morgen. Også maden til en lille familiemiddag efter arbejde i morgen er klar, så jeg er på forkant med nogle praktiske ting. En herlig fornemmelse.

13 kommentarer:

Lona sagde ...

Kære Dorthe,
hjertelig tillykke med i morgen! Du kan bare glæde dig, jeg syntes det var en fantastisk dag, da jeg blev 40 og jeg havde absolut ingen krise. Nyd den hele dejlige dag!!

Anonym sagde ...

tillykke med i morgen...det er en dejlig alder at være i 40érne...siger en der rundede det næste skarpe hjørne i sommer :-) men det er nu heller ikke slemt!!

Fríða sagde ...

til lykke Dorthe! håber du får en heltigennem dejlig dag. og du kan godt glæde dig, jeg er nu 45 og det er sandt det hele der er sagt om den alder! de sidste nogle år har absolut været de bedste i hele mit liv.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Det er nemlig rigtigt, Dorthe!
40'erne er super!
Stort tillykke med i morgen.
:-) Britt

Githa sagde ...

Ritgtig mange gange tillykke med de 40 år til fødselaren i morgen.

Hilsner fra en i dag 42-årig fødselar :-)

Tina sagde ...

SÅ er det imorgen og du har fødselsdag :) STORT TILLYKKEEE!!!! Jeg håber du får en skøn dag! Her har vi sne, det håber jeg også du har :)

Rie Nielsen sagde ...

Hej Dorthe.
Et stort TILLYKKE med fødselsdagen idag, jeg håber at du får en dejlig og hyggelig dag sammen med din familie.

De kærligste fødselsdagshilsner fra
Rie

marianne sagde ...

Hjertelig tillykke med dagen. Ja, jeg blev 40 sidste år, men det har bestemt ikke gjort livet ringere. Dejlig alder. Tillykke.

Annegrethe sagde ...

Hjertelig tillykke med den runde dag, en smuk snevejrsdag til hygge med familien. Og alderen - når bare man som udgangspunkt, har et lyst og positivt sind, så betyder alderen ikke noget. Håber du bliver fejret efter alle kunstens regler.

Anonym sagde ...

Tillykke med fødselsdagen i dag! Hav en vidunderlig dag med pakker, sne (det har vi ihvertfald) og kage! Glæder mig til at høre mere om det hele:-)

Karin Grøn sagde ...

Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg håber at 40erne lever op til dine forventninger og at du må få en dejlig dag med din familie og venner.

Lotte K strik sagde ...

Et stort tillykke med de 40, håber du får en god dag,ønskes du at Lotte.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Stort tillykke med dagen - håber du får en rigtig dejlig dag i selskab med familie (og andre?).

Og måske endda en fibergave eller to?

KH Tina