fredag, februar 27, 2009

en blandet landhandel

Hovedet er fyldt med tanker og bekymring for en af mine rigtig søde patienter, som desværre faldt på min klinik i går og slog sig meget på hoften. Hendes mand, Tina og jeg fik hende overtalt til at komme på hospitalet, vi fik ringet efter en ambulance og i dag har jeg så talt med manden. Hun har brækket hoften og skal i dag opereres. Damen er desværre på den forkerte side af 80, så hendes helingsevne er jo ikke den bedste. Har været forbi med en buket blomster som manden vil overbringe. Men jeg er så ked af det på hendes vegne. det er bare noget øvøvøvøv!!!!

Ellers er jeg i en omgang oprydning og ikke oprydning. Har fået sat mine oskrifter i nye smarte lommer og i mapper og det er bare dejligt. Faldt selvfølgelig over den ene jeg må strikke efter den anden, det er jo grunden ti ljeg har opskriften.

Jeg går lidt og overveje om jeg skal lave garnudsalg på min blog eller om jeg skal køre det hele til Røde Kors - altså kun det jeg vil af med.

I aften skal jeg til lys-homeparty hos Julies gymnastiklærer. Deter Tina der kommer og fremviser og jeg mangler virkelig lys. Siden jeg begyndte på at købe PartyLite så bruger jeg slet ikke andre typer lys og med mit forbrug så erdet en lidt pebret fornøjelse,, men de er bare så gode.

4 kommentarer:

Nette sagde ...

LYSparty? det har jeg godt nok aldrig hørt om før. Tror ikke sådan noget eksisterer i Århus. :-D

Sikke noget med den ældre dame. Det er ikke spændende med sådan en omgang, når man kommer på i årene. Det var utrolig pænt af dig, at aflevere en blomst. Det tror jeg ikke, min tandlæge ville have gjort, men ok, nu kommer jeg der vidst også for sjældent. :-/

Merete sagde ...

Hej Dorte
Sikke noget møg med din patient, det er aldrig en god oplevelse. Men jeg krydser finger for hende.

Men hensyn til garn, hvis du alligevel vel give det hele til Røde Kors, så tænk på os inde på www.kreativsiden.dk. Vi er en folk kvinder som strikker til mennesker der mangler herhjemme i Danmark. Det er både til mødrehjælpen, hjemløse o.s.v. Vi er glade for at det garn som vi kan modtage, og alt bliver brugt.
Merete

Laila: sagde ...

Søde Dorthe,

Öv noget mög med din patient. Det gär bare helt ind i maven sädan noget!

Tine sagde ...

Kan godt forstå du tænker meget på den stakkels dame.
Det var da også meget uheldigt.
Godt at hun er i bedring. De er heldigvis sejlivede, sådan nogle ældre damer :-)