onsdag, februar 25, 2009

foredrag med Hanne Falkenberg

I går aftes var jeg taget til Huset i Magstræde for sammen med en masse andre strikke-interesseret at høre Hanne Falkenberg fortælle om hendes liv og tanker i og omkring strik. HF er en levende person og med små anekdoter så var det hyggeligt. Hun er dog noget uvant i rollen som foredragsholder og jeg er ikke helt sikker på at hun nyder det. Successen for Sommerfuglen der stod bag arrangementet var så stor at de gentager foredraget i aften og det er også totalt udsolgt.


Her viser HF en lille del af hendes strikkeprøver, som hun bruger til at finde nye teknikker og farvevalg. Hun viste også hvordan 2 farver der var meget flotte hver for sig, blev en ensfarvet grød når de blev strikke sammen i striber.

Efter foredraget åbnede de butikken og tilbød 10% rabat på kits og refill. Jeg var allerede inden foredraget blevet betaget af en trøje jeg aldrig har lagt mærke til før. Så straks måtte jeg eje et kit. Heldigvis havde jeg mit gavekort fra jul med så min pris blev meget spiselig.


Det er Pygmaglion i ensfarvet. Jeg prøvede det og var solgt med det samme. Farve er mørk orange-rød. En trøje i halvpatent og felter. Den bliver et efterårsprojekt, men jeg glæder mig allerede.
Jeg mødte et par jeg kendte og nogle kendte mig fra bloggen og spurgte forsigtigt: Er du strikke-feen?. Det er altid hyggeligt at få ansigter på andre fra denne blog-verden, hvad enten man ser læser med eller selv er blogger. Hvis nu jeg overså at hilse på nogen så undskylder jeg meget.

Jeg måtte jo have et lille strikketøj med i tasken og derfor startede jeg på det halve kongerige. Er næsten færdig med trekanten. Strikker i Lucca Fino.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan læse hos dig og SanneB at jeg kan glæde mig til i aften...
Det gør jeg så :-)

Nette sagde ...

Nå nå, man bliver nok hurtig forvænt, hva`? Man afslutter et stort lækkert designsjal den ene dag, og haps, dagen efter køber man ny designerkit, :-P
Det lyder som en hyggelig aften, og jeg er heller ikke sikker på, jeg kunne dy mig for den trøje. Jeg er vildt med alt, der er langt, og orange er en varm farve. Glæder mig til at se den på pindene. :-)

Tine sagde ...

Hvor er den flot, den Pygmalion. Og sikke en farve.
Den kan jeg godt forstå at du måtte eje :-)

Lyder til at det har været en rigtig spændende aften.
Håber at hun snart kommer forbi på mine kanter.

Helle : sagde ...

Hej Dorthe jeg kan læse at du også har haft en dejlig aften, Ja Falkenberg bliver man jo aldrig træt af. Hvis du kigger forbi min side så kan du se en ny model fra Geilsk. Jeg var nemlig til en "Geilsk aften" i går.

Anonym sagde ...

Det gad jeg godt have været med til - det lyder som en fantastisk inspirerende aften.....og hvor ser hun bare tjekket ud med den Lagune på!
KH Britt