tirsdag, februar 03, 2009

Hvad der sker når man vågner!

Julie og jeg har holdt fridag idag og hygget, først de praktiske tinng og siden en tur på Jagt og Skovbrugsmuseet, Julie har længe ønsket at vi skulle derud, hun har været der med Børnehavne og mente jg virkelig måtte opleve det. Som sagt så endelig gjort.

På vej i bilen forklarer hun mig pludselig:

"Moar, når jeg vågner så starter min sol inde i hjertet med at skinne, når hjertet er fyldt med solskin så stråler solen videre ud i min krop og når solstrålerne er helt ude i fingerne og tæerne så er jeg vågen. hvordan vågner du? "

ØHHHHHHHHH, svært spørgsmål. men en smuk oplevelser hun har.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja det må du så lige tænke lidt over, men hvor ville jeg dog gerne vågne som Julie hver eneste morgen...dejlig beskrivelse.

Anonym sagde ...

Hvor er hun sød,tænk hvis alle kunne vågne på så dejlig en måde...
Ida, silkeborg

Helle : sagde ...

Hvor lyder hun bare til at have det godt din pige, gid jeg kunne vågne sådan :-)

Mette G. sagde ...

Sikken dog en skønm glad beskrivelse :-)

Anonym sagde ...

Wauw, en poetisk beskrivelse.
Tja, øøøhhhh, hvad skal man svare: biiiiiiip biiiiiippp (lyden af vækkeur).
KH Britt

Samtal från min trädgård sagde ...

Det var da en af de smukkeste beskrivelser, jeg nogensinde har hört. Man bliver utroligt glad over, at börn stadigväk har et sådant sind og tankegang. God morgen forresten...!

Karin Grøn sagde ...

Flot at hun kan sætte ord på det og ih hvor er det skønt at omgive sig med børn, der tænker og sætter ens egne tanker i gang.
Jeg kan nemt sige hvordan jeg vågner. Jeg vågner ved at en stor hund på 30 kg hopper op og ned på min mave og krop som tigerdyret i Peter Plys med hele bagkroppen logrende og slikkende mig under næsen. Han er rasende glad om morgenen og synes jeg skal stå op og fodre ham og vores anden hund.
´Derfor vågner jeg altid i godt humør fordi man bare bliver så glad af ham. Balder hedder han og er en 4 år gammel Golden Retriever.

Lisbeth sagde ...

Jeg elsker børns umiddelbare begejstring for livet, og jeg har i det sidste halve år, mens jeg har været på barsel, nydt at være nærværende i selskab med min 4-årige søn. Jeg håber at jeg også vil være i stand til det, når jeg starter på arbejde igen.
De kan lære os meget, hvis vi giver dem lov...

Tine sagde ...

Sikke da en dejlig beskrivelse.
Bare det var mig der vågnede sådan!

Nette sagde ...

Aj, hvor ER det smukt beskrevet!! Hun er en klog lille pige. :-)