torsdag, december 13, 2007

Nye juletraditioner

Ja, med en pige i børnehave så kommer der nye jule traditioner her i huset, i går havde Julie en lille nissepige med hjem ,som skulle have risengrød hvis ikke den skulle drille hele natten. Og så skal den tilbage i børnehaven næste morgen incl. en historie gerne med billeder om opholdet. Det var altså vores tur til at prøve at have en vandrenisse.


Her er et billede af Nisseline og Julie med risengrød, jeg orkede ikke en drillenisse. Og jo der er blevet fabrikeret en historie med billede som blev afleveret samme nmed de 2 damer til morgen. Hvad man dog kan nå en tidlig torsdag morgen.


I dag nærmere kl 15.00 mente børnehaven det var tid til gløgg og æbleskiver inden Lucia-optog kl 16.00. Fint - men ikke forligenligt med mit arbejde. Jeg trådte ind af døren da de slukkede lyset, så de små skønne børn gå Lucia inden jeg fandt min egen pige med store øjne, over de smukke hvide englebørn. Hele arrangementet var først planlagt til i morgen, men pludselig gik datoen vel op for personalet, pyt vi flytter det bare en dag. Alle kan vel lige gå tidligere midt i julemåneden. Nå nok med sure opstød - men det stresser vildt meget.


Mit andet forstykke på Kinajakken er færdigt og jeg er lige startet på det 1. ærme. Begge ærmer skal være strikket færdige inden man kan lave ryggen.

3 kommentarer:

Mona sagde ...

Det er en sød lille nisse..Og lidt sjovt er det,når den sådan skal med børnene hjem på skift:-)

Julie sagde ...

Vi har også igennem flere år lagt hus til diverse nisse og vandre-dyr, senest havde vi en lille ulv "Ulvis" med hjemme fra børnehaveklassen i en hel weekend.

Og hvor jeg dog nikker genkendende til dit opstød vedrørende de "optimistiske" pædagoger, for man vil jo så gerne alene og tanken om, at éns yndighed er den eneste, hvor forældrene ikke er dukket op ved arrangementets begyndelse er jo mildest talt en ubehagelig tanke, MEN SÅDAN ER DET SOMMETIDER!

Forleden var vi tilsagt før frokost i Ottilias klasse til klippe-klistre-juletam-tam, og det var da kun pga. min barsel, at jeg kunne møde op; gad vide, hvad alle andre forældre gør - sørger for at have et job, hvor de kan arbejde hjemmefra i aften- og nattetimerne??
Mange hilsner
Julie

houseofcharlotte sagde ...

Det er vel egentlig sådan at pædagogerne er der så vi kan komme på arbejde... sådan meget firkantet sat op. For dælen da der er mange ting jeg ikke har kunnet komme til med efterfølgende dårlig samvittighed overfor børn og personale..
Den der Kinajakke er genial - det plejer altid at være ærmerne der er så sure at komme igennem.. Hilsner fra Ærø...