onsdag, juli 30, 2008

Endelig online

Jeg er jo taget i sommerhuset med familien og vi hygger os vældigt meget. vejret er jo kanon, som i Grækenland de seneste dage og aftener, idag lidt mere vindigt og diset men dejligt.

MEN jeg havde glemt strømforsyningen til min laptop, så jeg har ikke kunnet kommet på nettet førend nu hvor manden min tog hjem og hentede den. Så nu sidder jeg og nyder at komme forbi alle min blog-veninder og læse om hvad der sker. Og hold da op hvor der sker meget. Jeg bliver helt forpustet.

Jeg er næsten færdig med elefanten Elijah, har dog lige pillet ørerne af igen, da jeg synes de sad forkert sted. Julie kan næsten ikke vente til den er færdig.

Min mors sjal har ligget stille i et par dage, da jeg var løbet tør for garn, men nu er det også kommet til huset, så jeg kan blive færdig. Min mor ville gerne have det større end jeg havde beregnet så derfor måtte et ekstra nøgle til. det var der heldigvis derhjemme på lageret.

Super Karla vokser også stødt. Jeg mangler 3 firkanter og 2 trekanter og så selve kanten rundt.

Ingen billeder idag, da jg ikke lige har nogle der er værd at vise.

min venstre underarm er forstuvet efter at Julie styrtede imens vi øvede i at cykle uden støttehjul og jeg faldt ned over hende. Så jeg måtte jo tage fra med hånd og det var mere end godt for den. Heldigvis skete der ikke noget med Julie, og først troede jeg bare at det var et slag, men hele natten har den smertede, så nu er den bundet ind og jeg hviler den mest muligt.

1 kommentar:

Jane Birke Nielsen sagde ...

Årh nej da, stakkels arm.
Rigtig god bedring Dorthe.