lørdag, juli 12, 2008

hvad sker der lige?

der sker nok ikke rigtig noget overhovedet. Jeg er drænet for energi og kan sove på de mest mærkelige tidspunkter. Det passer dårligt, jeg burde ordne en milliard ting, der kommer gæster i løbet af dagen og jeg glæder mig til de kommer , men jeg kan næsten ikke klare tanken om alt det jeg lige skal inden. De sidste dage har jeg kæmpet mig igennem på arbejdet, især torsdag kunne jeg næsten ikke holde mig oprejst helt bogstaveligt, det føltes som benene var af gele. Jeg skal vist have noget super sundt: frugt, grøntsager og ikke chokolade og hvidt brød. Det er bare det der nemmeste kommer ind i munden.

Jeg gider ikke strikke om aftenen, prøver alligevel, begyndte på en sommertop i aftes, men trods strikke fastheden passede kunne jeg efter en stykke tid se at jeg burde pille op for ellers skal jeg tage 25 kg på for at fylde den ud. Og det vil jeg ikke!!

Nu vil jeg ikke være sortseer mere , men hive mig selv i nakkehårene om en kop kaffes tid og så må jeg bare finde de positive briller frem, det plejer at hjælpe.

Undskyld at du skulle læse alt dette brok, men det hjalp at få det på ord.
Rigtig god weekend.

6 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Kan det hjælpe lidt at du ikke er den eneste...?
Min manglende energi skyldes desværre en ret fremskreden graviditet med dertilhørende overskudsvarme. I nat blev soveværelset ydermere overfaldet af myg, så det er begrænset, hvor meget jeg har sovet.
Jeg tror jeg vil gå ud og trække nogle gulerødder i haven. Mon ikke det hjælper?
Håber du kan trække dig selv op. Jeg kæmper ;-)
God weekend

Anonym sagde ...

Op med humøret!
Streg halvdelen på din to-do liste ud (gæsterne er helt sikkert glade for at se jer alligevel) og uddeleger resten til manden.
Så tager du en morfar på drømmesengen ude under et træ i haven. Vågn langsomt, måske sammen med en skøn kop te.
Og pyt med at du ikke får strikket lige nu...du når jo vanvittigt meget på dine pinde..så måske vil hjernen/kroppen bare have en pause.
Giv dig selv en pause (og sund kost)...så kommer energien tilbage igen hurtigere end du aner.
Knus,
Britt

Jette sagde ...

Du trænger til ferie efter det, du har været igennem/nået her i foråret. Spring over hvor gærdet er lavest i en periode, og så kom ovenpå igen. :)

Fríða sagde ...

mon ikke du bare trænger til ferie, at tage helt fri? og gæsterne bliver nok glade for at se jer uanset hvor meget du har nået af preparationer.
kh.fra Island
Frida

Unknown sagde ...

Åhh hvor jeg dog kender det der!
.... det eneste der hjælper ... for mit vedkommende ... er at sætte sig ned og vente på det går over - for det gør det - accept af at lige nu er der ikke energi til andet en bare at trække vejret -
mine gæster har indtil nu overlevet ;-)
kh Siffe

Tina Olsen sagde ...

Hello søde...
Sikke noget - jeg troede du havde fået det bedre??
Håber du bliver frisk hurtigt, men mon ikke du glemmer det her til aften hvor i får gæster??
Jeg har sat mig på bloggen ;-)
Knus, og vi ses mandag..FRISKE..hi-hi