fredag, juli 25, 2008

Sommerferie!!!!!

Ja, så er det blevet vores tur til at have ferie de næste 2 uger. Og med det vejr som nu er kommet til DK, så klager vi ihvertfald ikke over at skulle være i sommerhuset, tæt ved vandet og en super badestrand.Nu skal der lige lave lidt praktiske foreberedelser, slå græs, betale regninger, finde strikkeprojekter og ferielitteratur, pakke bil og så i morgen tidlig vil vi nyde morgensolen over Roskilde Fjord mens vi kører afsted.Jeg var forbi Uldgalleriet for at se om de stadig havde samme indfarvning i Kauni til SuperKarla og det var der. så nu er der igen garn.

De havde også fået Noro strømpegarn, så et nøgle kom med hjem det skal omsættes til det hæklede tørklæde fra Hendes Verden i en smallere udgave.Elijah er nu blevet med krop. Da Julie så den i morges, synes hun den ligner en kegle man kan bowle efter. Ja det er da helt rigtigt.Min mors sjal vokser også stødt, så det kan snart afleveres. Jeg har strikket 10 rapporter og derfor er derfor er der kun 3-4 igen.

3 kommentarer:

Laila: sagde ...

God ferie söde!

Knuser

Laila

Anonym sagde ...

Hej Dorthe
Rigtig god ferietil dig og familien, deroppe/ovre i mit barndoms land.
Mange hilsner Ida, Silkeborg

Unknown sagde ...

Hav en rigtig god ferie ... sikken dog et vejr I venter .... sød elefant - men endnu ligner den altså en kegle ... og jeg tror da du frister med det garn der ... både Kauni og Noro rækker ud efter mig;-)
KH Siffe