mandag, juli 07, 2008

lidt strikke updatejeg er i fuld gang med mit lyserøde sjal , faktisk er det allerede kommet længere end opskriften, men det ser så lille ud. Jeg ved at det kan blokkes en del men alligevel, så jeg har besluttet at det skal være 15 rapporten inden afslutningsrapporten. Garn har jeg ihvertfald nok af da jeg foreløbig kun er på andet nøgle og ialt har 5 stk.


Hos Kinora i Frederiksværk købte jeg i fredags merino silk fra Hjertegarn med 30% rabat. Så det er nu til min mors sjal i det brune og så de sidste 4 ngl i grå til et eller andet.


Julie er blevet syg med feber og mavesmerter, så hun bliver hjemme i dag med hendes far og så har jeg fridag i morgen, hvor Laila kommer på besøg og jeg glæder mig. Vi har lige chattet sammen og de er ved at pakke bilen. Det bliver så skønt at kunne give hende en rigtig krammer og ikke bare gennem nettet. Vi skal grine snakke og strikke og det bliver fantastisk dejligt. Så denne dag kan kun gå for hurtigt.


Hvis jeg hade haft kameraet i hånden i går aftes da det var puttetid så havde jeg kunne vise hvor meget far og datter har samme kropssprog. Når Julie er syg plejer hun at sove på en madras ved siden at vores seng. Og mens de pustede sig selv op stod de 2 og kigger på med hænderne på ryggen og fingerne strittende på fuldstændig ens måde. Lige nu ligger de og sover og også her ligger de ens. meget dejligt og hjertevarmende for mig at se på.

1 kommentar:

Strikkeheksen sagde ...

Nu har jeg jo ikke været med så længe, men hvis du godt kan lide store sjaler, har du så overvejet at strikke "pretty as a peacock"?

Du kan f.eks. finde det her: http://www.socktopus.co.uk/product_info.php?products_id=419

Lyder bare så hyggeligt med "strikekbesøg". Rigtig god fornøjelse :-)