mandag, juli 21, 2008

February Lady SweaterNu er denne trøje færdig, skyllet op og tørret, næste trin er lige de rigtige knapper. Jeg har nogle som jeg tror det bliver men de er lidt for mørke, så jeg skal nok på knappejagt i morgen.
Den vejer 470g, strikket i merino fra Langs Yarn, er lækker blød. Inden jeg vaskede den havde jeg lavet 3/4 ærme med manchet, men nu er det et helt ærme, hulmønstret åbner sig en del og derved er længden både på ærme og trøje blevet lidt længere end planlagt, men det ser fint ud. Måske vil jeg ændre på ærme, skal lige prøve den med en top eller skjorte under.


Manchetten på ærme har jeg lavet ved at på første vrang pind at strikke 1 vr 2 vr sm, hele vejen rundt, det gav en passende vidde.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den er blevet rigtig flot - første FLS jeg har set i den farve - og det er den flotteste farve jeg har set til dato. God ferie.
Venlig hilsen Karen
P.S. Jeg læser din blog næsten hver dag, du opdaterer tit og producerer mange ting, så det er dejligt for os andre at få inspiration her.

Anonym sagde ...

Hej Dorthe

Din trøje er blevet superflot, det rykker i mig, men mit garn er stadig ikke vundet op igen, men måske i weekenden.
God ferie
Ida, Silkeborg

Anonym sagde ...

Den er blevet rigtig flot! Jeg er vild med farven.

Anonym sagde ...

Wow - hvor ser den skøn ud. Den opskrift kan vel godt kaldes en landeplage - eller måske webplage. Og man kan jo godt forstå hvorfor :-)
Stine