lørdag, juli 19, 2008

Forhekset!

Jeg har siden jeg så et tidligere omtalt sjal i Græse forleden været helt rundt på gulvet over det, og især over garnet. Søgt nettet for oplysninger og priser, forhandlere osv. Mindst læst opskriften 10 gange. Så jeg må være forhekset!Idag tog jeg så endelig afsted for at opleve strikketøsen i Slangerup. Har længe haft lyst men begrænset mig. Men da de forhandler det garn, så var jeg nødt til det. og jeg har købt!!!!

Sort Invernal fra Aslantrends. 5 bundter a 100g. 50% kanin angora, 25% merino, 25% polyamid. Det er så lækkert.Butikken er helt klart et besøg værd, hold da op hvor der er mange lækre garn, en super sød betjening og masser af inspiration.

Så et par strømpepinde fra knitpicks Harmony, lidt knapper og et hæfte med filtede ting måtte også med hjem.Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg skal til Slangerup.

3 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Dorthe

Det kan jeg kun give dig ret i, Strikketøsen er et besøg hver. Jeg var forbi i denne uge også sammen med min niece.

Merete

Strikkeheksen sagde ...

Ja, der er jo ikke noget bedre end en god garnbutik :-) og ud fra beskrivelsen lyder garnet til at være rigtigt lækkert. God strikkelyst :-)

Dorthe sagde ...

Hej Dorthe
som borger i byen og flittig bruger af Strikketøsen er det da dejligt at vide at "vores " strikkebutik er blevet kendt uden for byen. godt at du syntes om den.
Strikketøsen har eksisteret i 4 år pr 1/9. Men er først i Juni md. flyttet til de nuværende store lokaler. der er strikke cafè hver tirsdag i ulige ugger, så måske har du lyst til at kigge forbi en dag, så kan du jo møde nogle af os der kommer der fast.
mange strikkehilsner også en Dorthe