lørdag, november 11, 2006


Ja, så er den færdigmonteret

min Sunrice Circle jacket strikket i eVilla skiftende rødefarver og med inderkanten samt ryg i dobbelt alpaka er færdig. Og dog, der mangler nogle knapper. jeg har en meget kreativ veninde som er god til at hækle små blomster har lidt tænkt om blomsterknapper i alpaka ville være en god ide. Ellers må jeg finde nogle mørke benknapper.
Men!!!!!!!!
Den er for stor, så efter montering blev den smidt i vaksemaskine på uldprogram og 30 grader. Så krydsede jeg ellers fingerne. Ud kom en flot trøje som stadig var for stor. efter at have tørret liggende til næsten tør er den nu i tørretumbleren med varm luft i 15 min. Så mon ikke det vil hjælpe lidt. Normalt når jeg har valket er det blevet
meget valket så det er jo ikke helt meningen. Men selv efter maskinvask og tørretumbling har den ikke ændret sig. Mærkeligt. Tør jeg mon give den 40 grader?
Det mærkelige farve skift på det ene forstykke er ikke min fejl,
jeg har ikke skiftet garn der, men selve garnet ændrede sig pludsselig. overvejede om jeg skulle pille op og finde et andet stykke garn, men nej det skal være som det er for garnet giver jo netop et spil som jeg ikke kontrollerer.

Lidt stolt er jeg dog, tænk at jeg monterede trøje med det samme. den har ikke ligget en eneste dag. Så jeg håberat for løst problemet med størrelsen så jeg rigtig kan få brugt den.

2 kommentarer:

Lise sagde ...

Hold da op hvor er den flot Dorthe.
Men du skal passe på med det der alpacka, det valker meget let og Megameget. Så jeg ville ikke give den en tur på 40 grader.
KH Lise

Line sagde ...

Hvor er den blevet flot Dorthe, hvad med at giv den en gang mere på 30?

KH Line