tirsdag, november 28, 2006


Lizard-tørklæde

Ja så er det færdigt til brug, det bobler stadig, har efter fotoet dampet det lidt med strygejernet, det har glattet det mere, men stadig er der struktur, og det er meget flot nu.
Farverne er som tidligere skrevet faldet helt anderledes ud end ventet, men jeg tror nu alligevel at det vil blive brugt, skal bare vende mig til det. Underligt at med et fast skift mellem 4 nøgler hele vejen at alle de klare farver er i den ene ende og alle de matte er i den anden ende.
Puha hvor der er mange ender at hæfte på et sådanne tørklæde efter hver stribe, så det er hurtigere at strikke end at hæfte. Jeg har ikke tænkt med at hækle langs kanten umiddelbart, men hvis de i aften til strik synes det vil blive bedre så gør jeg det.
Andres kommentarer modtages også gerne.
Min mand synes det er meget grimt og hippie agtigt. men pyt med det, jeg er sikker på at han alligevel gerne vil følges med mig på gaden.

4 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Det er da blevet rigtig flot. Personligt syns jeg ik du skal hækle langs kanten.
Kh Jane

Anonym sagde ...

Nej hvor ser det dog sjovt ud, hvordan har du strikket det????
Jeg syntes heller ikke du skal gøre mere ved det. Det er flot som det er.

KH Lise

Dorthe sagde ...

Hejsa
via garn og gastronomi´s blog kan opskriften findes, eller ved at søge på lizard og noro på goggle. Det er bare ekstra pinde frem og tilbage over max 8 masker ved hver boble og så farve skift på hver 6. pind

Anonym sagde ...

det er da rigtig fint ! Har også lavet et selv, og overvejer også om der skal kant på. Jeg synes også, at mine farver har fordelt sig lidt "underligt", men det skal nok blive brugt.
Mvh.
Mariann