onsdag, november 22, 2006


Tiger er fanget.
Nu er min 2. strømpe i Opal Silke færdig. parret er klar til brug, enderne er hæftet og tigerne pakket ned i skuffen. de er utrolige behagelige at have på, silken gør noget ved garnet. Endnu engang tak til Lise for garnet.
Min mor kan godt bruge min sunrice jacket, dog skal jeg lige rette (hive) lidt i ærmene i våd tilstand så de bliver lidt længere og lige lange.
Nyt garn til endnu et forsøg er bestilt og posten har været med en seddel til posthuset idag. Så i morgen er der igen circle jacket på pindene. Da jeg skal til kongres i weekenden og meget af tiden er med på en lytter så skal der indkøbes lydløse pindei morgen så der kan strikkes i mange timer uden at genere andre. Det bliver helt sikkert også nemmere at lytte aktivt når hænderne er beskæftiget.
Når den lille jacket er klar til brug skal jeg nok tageet billede på modellen.

2 kommentarer:

kirsten schødt sagde ...

Hej Skat. Glæder mig til den meget spændende trøje, så der er ikke noget der er skidt, uden at det er godt for noget andet, men jeg kan godt forstå dine ærgelser over dette kæmpe arbejde.
Vi glæder os til at have Julie Fredag, lørdag hvor vi skal have hende med, sammen med hendes 2 kusiner, på en Juleoplevelse på en bondegård i Ålsgårde.
knus og kram Mor

LiseStrik sagde ...

Hvor er det dejligt at se at du kunne bruge garnet. Nu har det ligget på mit lager i et par år, så er det da godt at se at det også kunne blive til noget.
KH Lise