onsdag, november 29, 2006

Jubii- endnu en dejlig strikke-cafe aften
Der er altså noget helt særligt ved Frøken Fingernems lille hus i baghaven. Den gode stemning, de glade qvinder kommer med hver gang, giver luft til alle sommerfuglene der ellers sidder halvsovende gemt rundt i kroppen. Energien strømmer ud i blodårerene og vi griner, strikker og snakker så der er ren motion for kæbepartierne.
Resultatet på mit Lizard tørklæde blev at der ikke bliver hæklet rundt langs kanten, men det var næsten fifty-fifty
Charlotte som også har strikket på japansk rib og desværre gået i stå næsten færdig, var meget positiv over min udgave med dobbelt garn og synes ikke den bliver for tyk. Andre istemte koret, så nu kan den igen ligge fremme til strikning under aftenens TV. Også ryggen på sunrice trøjen skrider stille og roligt fremad.
En af strikkedamerne havde lavet 2 meget flotte valket tasker og nu må jeg altså også prøve. Altså ikke lige nu, men i løbet af måneden. Har hos garn.dk lige bestilt garn-konusser med 600g i lammeuld og merinould til 138.- Det er bare vildt billigt. Så 3 stk røg lige ind på kontoen.
I den kommende weekend er der et julemarked i Frederiksværk på Ågalleriet som skulle være helt fantastisk med især flittige qvinders kunsthåndværk. Det glæder jeg mig meget til.

Lige lidt praktiske oplysninger om Frøken Fingernem:
Her kan købes garn ved henvendelse enten i aftentimerne eller weekend. Ring for aftale på
tlf: 24802978 eller 44953016.
Hun har lækre uldgarner, såsom lammeuld og pelsuld samt hjemmespundnet og hjemmefarvet uldgarn

Ingen kommentarer: