torsdag, januar 10, 2008

god torsdag morgen


En lille indlæg fra morgenstunden kan vel være llige så godt som på andre tidspunkter. Det er stille i huset, mandens vækkeur prøver ellers ivrigt hver 5. minut, men nej der kommer kun en arm op over dynen og så fortsætter snorkelydene. Han er godt gennem træt og så tror jeg han er på vej med influenza men det mener han ikke han har tid til så det sker ikke.

Julie er også blevet en rigtig morgenputtedyne pige efter juleferien vil hun gerne lige høre til Oline for dig på radioen inden hun står op. Helt fint med mig, vi har god tid om morgenen så om hun står nu kl 7 eller 7.45 er helt i orden, hun og hendes far skal først ud af døren kl 8.40 eller deromkring. Og jeg har smurt madpakker, drukket kaffe og morgenmad er klaret, så nu har jeg tid inden jeg går kl 8.00. Bortset fra at idag skal jeg ikke på arbejde men havde ordnet nogle praktiske ting i mandens forretning og så har jeg 2-3 timer til mig selv ude imellem udsalgsstativerne. jubiii jeg glæder mig. Har endnu ikke været i en eneste forretning efter udsalget er startet. Jeg vil gerne finde et par sorte bukser og en broche til min kinajakke, og så bare fristes.


Og så vil jeg strikke mit forstykke færdig på mermaid. Har dog lige fundet et lille fejl har et sted taget ind istedet for ud, så jeg går som katten om den varme grød. Egentlig generer det mig men umiddelbart ser det ikke ud til at gøre nogen forskel, da det kun er 1 maske det drejer sig om. Jeg tror faktisk at jeg vil springe over hvor gærdet er lavest og klare det ved sammensyningen. Fy da føj hvor det er noget dumt noget at gøre. Min samvittighed kan ikke helt acceptere det så måske piller jeg bare hele forstykket op. Vi får se i eftermiddag.

Billedet er fjernet, da jeg er blevet gjort opmærksom på at jeg ikke bare kan låne et billede. Jeg har ikke ønsket at at overtræde loven, men ikke været opmærksom nok. Stor undskyldning.

8 kommentarer:

Svit sagde ...

Der blev jeg nok helt nervøs! Er hun allerede færdig ...???
Og så ville jeg altså ikke under nogen omstændigheder pille et helt forstykke op for at rette en (1!) maske. Aldrig i livet. Lad være med at fortælle om det og lad være med at tænke mere på det. Den bliver hammerflot anyway.

Gitte/ditogdut sagde ...

Jeg tænkte godt nok også, hvad? Hun er da lige startet!! :-) Du er hurtigstrikker, men SÅ hurtig! Du skal altså ikke pille op for en maske, - det nægter jeg at tro kan ses. Og du glemmer det bare med tiden ;-)
Ha en rigtig god dag blandt udsalgsstativerne:-)
Krammer Gitte

Mona sagde ...

Jeg siger som der er sagt,jeg ville hellere ikke pille det op for en enkelt maske - Skønne farver,den bliver super flot:-)

enaj sagde ...

Wow jeg troede godt nok også lige at du havde turbostrikket hele natten for at blive færdig. Og Dorthe du piller da ikke op for 1 lille bitte fejls skyld, vel? Hvis du lader være med at fortælle det til nogen, så opdager de det aldrig.

Stine sagde ...

Jeg faldt også i med begge ben :-) Men jeg glæder mig da godt nok til at se din færdig.
Det lyder hyggeligt om morgenen hjemme hos jer. Jeg synes også det er hyggeligt om morgenen; jeg kan godt lide at have god tid, men jeg glæder mig til det bliver lidt lysere.

Githa sagde ...

Hej Dorthe

Hvis din holder målene - ja, så kaster jeg mig over strikkeprøverne til den i aften :-)

Venter lige med at skrive alle roserne, til du viser din ;-)

Hilsen Githa

Helle Holst sagde ...

Okay der snød du godt nok osse mig. Jeg nåede lige at tænke - Hold k... er hun allerede færdig!:o)

Men jeg synes nu alligevel at det går stærkt med din Mermaid:o)

Kh. Helle

houseofcharlotte sagde ...

For dælen du snød mig godt og grundigt Dorthe... jeg tænkte at så kunne jeg da også hurtigt få de 2 ærmer strikket jeg mangler..