torsdag, januar 10, 2008

shop-amok


Jeg har været på udsalg og yes det var rigtig dejligt. Jeg er ikke typen der skal alle stativer igennem, tilgengæld har jeg nogle ynglings-butikker og der kigger jeg som regel efter gode basis-ting, så kan fjolleting komme sidenhen. Jeg fik købt 3 par bukser ( 1 par til fuldpris), 1 grå top 1 hvid storskjorte, 2 sorte bluser og 1 brun t-shirt med 3/4 ærme. Også lige denne fjollede taske i plast til 57,25. Ja ellers var den heller ikke kommet med hjem. Farverne er specielle, men glade og den er perfekt i størrelse som strikkekurvetaske. Vejer nul og niks. Når jeg bliver træt af den så kan Julie overtage den til opbevaring af legetøj, hvis hankene klippes af.

Manden har fået 3 striktrøjer og 2 skjorter, barnet fik kun nyt undertøj og hårspænder, men hun skulle heller ikke have noget idag, får nemlig altid noget. Derudover blev der indkøbt 2 små barselsgaver til nogle langt ude i omgangskredsen, så alt i alt en super dag trods regn og blæst.


Nu sidder jeg her ved pc'eren og læser blogs mens jeg
drikker dejlig italiensk cafe latte, lavet på vores super maskine. Mindst lige så god som en god cafe. Og så hyggeligt er det ikke at gå alene på cafe.

2 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det lyder da som en deeejlig dag! Så'n en dag + kop kaffe kunne jeg også lige trænge til....aahh.

Laila sagde ...

Ja, og sä sad du og sludrede med mig, om alt og ingenting.
Det var bare sä hyggeligt.

Jeg vil ogsä have sädan et fint kaffeglas fra Amokka!

Knuser

Laila