tirsdag, januar 22, 2008

tid til at flashe

I dag tirsdag skal jeg jo i strikkecafe i aften og selvfølgelig skal min mermaid på. Så her til morgen er jeg iklædt den, og vil også flashe den i København i eftermiddag da jeg har tid hos frisøren. Men jeg bliver aldrig venner med at tage billeder selv via et spejl, så bar over med mig.


En hue er lige blevet produceret, strikket i filcolanas alpaca sammen med freedom spirit. Den er blevet lækker blød og ikke helt så uklædelig som jeg ellers ser ud med hue. men et foto med ansigt er jeg ikke moden til. Opskriften er en Hanne Falkenberg model Charlotte. strikket på pinde 6 så det er et projekt der er meget hurtigt. 1 ngl freedom og et ½ nøgle alpaca.

Ellers er jeg gået i gang med Pagode i Klippans Tuna. Farverne er meget stærke, men nu går vi jo også de lyse tider i møde, så det mørke skal vel hen ad vejen væk. Jeg er startet på ryggen da jeg var lidt i tvivl om farve-kombinationen, så hellere skulle pille op på kun 145 m end 380 m. Jeg har prøvet med andre farver i stedet for den lyse pink ( den er hidsig) men det ser altså forkert ud, så jeg vælger at fortsætte. Det er som om at Tuna denne gang er spundet end anelse tyndere end det jeg købte sidste år hvilket er rigtig godt så passer det fint til Hanne F's strikkefasthed.

4 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Wauw, den er blevet flot Dorte :-)
Fotografen mangler lige at få dig til at smile ;-)
Skønne farver du strikker pagode i. Og rigtigt, det er jo den lyse tid, vi går i møde, så må der gerne komme lidt farver på!
Ha en god dag.
KH Gitte

houseofcharlotte sagde ...

ÅÅÅÅHHHHH - suk suk suk - du er så smuk i din Mermaid... og jeg er kun 2 ærmer fra at min er færdig.. og så har du strikket Charlotte - den har jeg altid ønsket mig at strikke.
Jeg er helt vild med den der lysegrå stribe til det røde/pink... du er altså bare så dygtig Dorthe. Mange hilsner fra Ærø

Louise sagde ...

Jamen Dorthe hvor er du flot i din ny trøje.... OG så er du állerede så langt med den næste... Du er bare den hurtigste strikker...

grendesign sagde ...

Sikke mange skønne ting du flasher på en gang!
Din Mermaid klæder dig fantastisk godt!!
Charlotte huen har jeg også kig på - den ligner nemlig en klædelig en af slagsen.
Og så er du allerede så langt på Pagode....glæder mig til at se mere.
:-) Britt