mandag, januar 14, 2008

Ærme fejlfarve

Jeg har nu set mit ærme i dagslys og fremvist det for Tina, hun så også fejlen med det samme, selvfølgelig viste hun at hun skulle finde den, men hun var hurtig. Jeg er stortset kommet til konklusionen at jeg strikker et 3. ærme så de bliver helt ens og så må den lille farveforskel der bliver i ærmegabet forhåbentlig være ubetydelig. Det er bare så ærgerlig at 4 afteners strik er lige til skraldespanden. men hvad pokker gør det, jeg hader i forvejen at strikke ærmer, så 1 fra eller til.

Tilgengæld har jeg nu muligheden for at prøve ærmet og så ændrer på størrelsen så det bliver perfekt. det er alt for vidt trods jeg har strikket 20 pinde mindre end opskriften. Men der er også flere der har advaret mig mod HFs ærmer i denne model. Så de nye ærmer bliver smallere og mere rigtige ( håber jeg).

Egentlig ville jeg gerne vide hvordan 2 bundter med samme banderole kan være så forskellige, mon fejlen er fra pakkeriet i Estland eller har de været faldet af i butikken og så er kommet forkert på. Det er ihvertfald irreterende når jeg var helt sikker på indfarvningerne.

6 kommentarer:

Janne sagde ...

Det overser man godt nok ikke lige, det er da godt nok surt, specielt når man har brugt tiden på at tjekke indfarvningen.

Louise sagde ...

Det var da godtnok helt vildt. Sikken forskel. Øv hvor træls for dig.

Anonym sagde ...

Ja der er da bestemt sket noget med bandarolen - for samme indfarvning er det ikke, god ide at strikke et 3. ærme, og når du får syet 2 ens ærmer i - ja så tror jeg bestemt ikke man ser det, den øvrige jakke har jo ikke så store ensfarvede felter

Anette sagde ...

Hej Dorthe.
Jeg har kigget på dit billede af ærmet til Mermaid. Øhhh har du glemt de vendte rækker. Mine er absolut ikke lige op og ned som dine er. Og jeg har strikket lige efter opskriften alle 3 gange jeg har strikke trøjen. HFs modeller en meget lange i ærmene men bestemt ike brede. Kig lige på din opskrift igen.
Og den farveforskel kunne jeg heller ikke leve med:o/
Hilsen Anette

Dorthe sagde ...

Hej Anette
tak for din kommentar, men billedet er lidt fortegnet. ærmet er kileformet, men alligevel. jeg har forkortede rækker i begge sider, så jeg tror jeg gør det rigtigt. men på billedet ser ærmet deformt ud. Men tak for du lige sendte en hilsen, jeg kiggede selvfølgelig straks efter om jeg havde overset noget i opskriften, men nej.

Anne sagde ...

Nå, jeg ville ha' skrevet det samme som Anette, for jeg var helt forbløffet over, hvor bredt dit ærme var. Mit så helt helt anderledes u, dengang jeg strikkede min.

Farveforskellen er ikke til at leve med, det er så tydeligt!
Ærgerligt, når sådan noget sker, mit temperament kommer virkelig i kog, hvis jeg er ude for sådan noget :-(

Pøj-pøj med ærme nummer tre, Dorthe ;-)