torsdag, januar 24, 2008

Hvor bliver tiden dog af?

Sådan en helt almindelig uge er nu ved at blive til en marathon-uge. Jeg er bagud med vasketøj, planlægning af de papirer jeg skal bruge til det internatmøde jeg skal afsted til i morgen efter arbejde og så varer til lørdag aften, fik ikke gjort maden klar til i morgen, hvor min far skal passe Julie og have mad klar til Dan kommer fra forretningen - og nu sidder jeg og roder med printer installering til Dans computer, hans egen var lige stået af. men om lidt virker det forhåbentlig. Så nu er Dan sendt i køkkenet for at forberede mad til i morgen, mens jeg laver hans computer.

Blog om strikketøj: nej så er I gået galt i byen.

hvor for skal det altid være hektisk når jeg skal afsted på kursus eller konference. Nå men jeg skal altså på Rungstedgård og det skulle være en dejligt og roligt sted, hvor jeg måske kan få benene lagt op på sofaen med strikketøj i skødet en sen nattetime.


Efter lidt tid er printeren nu i fuld gang med regnskabsudskrivning og jeg vil lige vise et par bøger jeg har modtaget med posten og som jeg skal læse i min vinterferie.

6 kommentarer:

Merete sagde ...

Spændende bøger du har valgt. Advarsel: de er svære at slippe, så måske får du ikke så meget nattesøvn!

Anonym sagde ...

Den midterste har jeg ikke læst, men den første er fantatisk spændende. Jeg læste den på 2 dage på Kreta. Den sidste er god, men lidt mere langtrukken end Kronprinsessen.
Men god fornøjelse.

Karen-Ditte sagde ...

Det er jo multitasking - eller bare en MOR.
Det er da godt du skal på "hyttetur", for så skal du kun forkusere på det. Dem derhjemme de klare sig jo nok endda. Super bøger - glæd dig.
Karen-Ditte/ Slangerup

lifeondyssen sagde ...

Godt du kan klare det hele og mon ikke de finder ud af det med maden :-)
Spændende bøger du har fået dig .. får du mon strikket !!

Laila sagde ...

Skal du læse en bog om dagen i din ferie?
For fra torsdag er der kun snak og strik pä programmet!

Smilende hilsener fra

Laila

grendesign sagde ...

Jeg har givet dig en award for din fine blog!
Se mere på min blog: http://blog.grendesign.dk/
God weekend,
Britt