torsdag, januar 03, 2008

Mere havfrue

Jeg strikkede videre i går aftes og nu er jeg helt klar på farverne. jeg er sikker på at resultatet bliver fint, jo mere der kommer til jo bedre. Det er et dejligt stykke strikketøj og jeg er som altid vild med Hanne Falkenbergs opskrifter. Bedre bliver det ikke.


I aftes skal de andre skønne qvinder samles til strikke-cafe men jeg kan ikke. Havde tidligere på efteråret aftalt et møde herhjemme med kolleger så hverken strik eller cafe til mig. Så må jeg tage revanche en anden dag. God strikke-cafe til jer alle, vi ses på tirsdag og det er jo snart. Denne mærkelige uge er jo næsten færdig. At tænke sig tiden går lige så stærkt i 2008 som i 07. Tu hej hvor tiden flyver.

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Den bliver da skøn i farverne, og som sædvanlig i turbofart, som du dog strikker!

Ja, tiden kan vi vidst ikke gøre noget ved, men nyde den, dét kan vi!

Louise sagde ...

Wauw en god kombination - Den bliver bare flot. På et tidspunkt, når jeg er på vej ned i bunken af projekter, skal jeg bestemt også ha sådan en!

Jette H sagde ...

Nej, hvor er det flotte farver...

houseofcharlotte sagde ...

Jeg har også en mermaid liggende - den mangler bare ærmerne... de der ærmer.. jeg er ikke god til dem. nu er jeg startet på Japansk Rib og belært af mine problemer med ærmer - strikker jeg dem først... knus fra Ærø