søndag, januar 13, 2008

Åh nej ikke det emne!

Ja, så var jeg nødt til at fjerne mig selv fra sofaen, da den krimi som der lige nu vises på DR1 handler om bortførelse af en barn. Jeg kan slet ikke tage det. Jeg elsker krimier og jo mere mærkelige jo bedre, men jeg kan ikke have dem, der handler om små børn. Puha hvor man er sensibel når man er mor.


Sensibel er jeg også over min mermaid. Trods 2 bundter evilla med samme nummer på banderolen kan jeg nu efter at 1. ærme er færdige se en farveforskel. Er meget spændt på at se den i dagslys. Jeg må nok pille ærmet op eller måske bare strikke et 3. Det 2. ærme er jeg lige startet på for ½ time siden, så det er ikke kommet så langt endnu.


Lidt stemningsbilleder fra Klippan må der lige til. Der er så mange billeder fra vores frokost men ingen indefra butikken.

2 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Hejsa Dorthe!
Uha, jeg har det akkurat på samme måde. Ligeså snart det har noget med børn at gøre, så er jeg også stået af. Det må være modergenet :-)
Sikke en skøn tur i har haft til klippan. Jeg indrømmer,- jeg er misundelig, men mon ikke jeg engang skal op og se hvad det er de har ;-) Har de ikke også stof egentlig?
Ha en god dag.
KH Gitte

Laila sagde ...

Det kender jeg. Hver søndag kører her "Criminal Intetent" og det er egentligt en god serie, men när det handler om unge piger og börn, sä stiger jeg af.
Sä laver jeg alt muligt andet, blot intet i stuen....jeg kan slet ikke sove bagefter.

Knuser

Laila