tirsdag, januar 08, 2008

planlægning


Jeg går rundt med hovedet fyldt af planer for hvilke projekter jeg kunne tænke mig at strikke i fremtiden, for på lørdag drager hele strikkecafe incl mig selv sagde hunden til lagersalg for garn i Sverige. De har nogle garner som kan bruges til nogle ting men bestemt ikke til de projekter der egentlig var på to-do listen i nærmeste fremtid. Men jeg vil være forberedt, har skrevet garnmængde pinde størrelse og løbelængder op på projekter, have gennemgået lageret for om der ved tilkøb kan blive en mix mellem nyt og gammelt og så vil jeg bruge min sunde fornuft og ikke bare købe på kryds og tværs. Det er jo trods alt bedst med planlægning. Der er intet værre end for lidt eller for meget garn i forhold til et givent projekt. Derfor vil jeg lige straks finde papir og blyant samt opskrifter og saks frem hvis jeg skal have lidt garnprøver med fra lageret. Nu skal der system i tingene. Det er en rigtig januar ting. Bare jeg kan bruge energien til nogle andre huslige projekter også. Der er bla. en garderobe der trænger mildest talt. Og så mit skrivebrod har en evne til at blive fyldt på nul komma fem hvis ikke hurtigere. Alligevel ved jeg næsten altid hvor tingene ligger, for jeg har system i rodet, det ser bare ikke sådan ud.


Og så er det jo tirsdag og jeg skal til strikke-cafe iaften med Mermaid på pindene. Ryggen er fordi og jeg skal til det sidste forstykke. Så det går rigtig godt med den i øjeblikket. Tilgengæld strikker jeg heller ikke på andet. Hvilket jeg stortset ikke har gjort længe. Underligt men det er helt ok med 1 projekt ad gangen. Fint nok.
Nu har jeg været mine opskrifter igennem og fundet kun 11 bluser/trøjer til mig selv jeg gerne vil strikke, så mon ikke jeg vil få brugt mine strikkepinde i 2008. jeg er helt sikker på at der undervejs tilkommer andre projekter som måske så springer ind i køen, men jeg behøver da ikke lede efter ideer. Så nu bliver det så spændende om jeg kan finde garn hos Klippan der vil passe til nogen af opskrifterne. Deres garn er enten meget tyndt eller lidt for tykt til pind 3 - 3,5 som mange at mine projekter er på, så tiden vil vise.
Og så er jeg kommet godt igang med mit skrivebord, det er nu muligt at se den flotte kirsebærsplade. Det er faktisk et massivt kirsebærs-spise-shakerbord jeg har fået af en tidligere arbejdsgiver, hvor det ikke længere kun være i familiens spisestue. Det er meget enkelt og smukt men det er ikke så tit jeg egentlig kan se det rigtigt. Derfor nyder jeg det ekstra når jeg kan.

5 kommentarer:

Tineke sagde ...

Ah, det lyder bare SÅ lækkert med en tur til lagersalg, men hvor ér du fornuftig til at planlægge hvad der skal bruges!! Hætten af herfra...god tur!

Kh. Tineke

Anne sagde ...

Åhhh bare det var mig, der skulle til Sverige, elsker jo landet og ville såmænd også gerne til lagersalg.
Er det der ved Klippan(??), hvor du vist har været før?
Mon det kan betale sig at turen helt fra Jylland?

houseofcharlotte sagde ...

Jeg er i virkeligheden dybt misundelig på jeres garnindkøbstur.. gid jeg skulle med.. jeg vil tænke på dig og dine fornuftige dispositioner.. hilsner fra Ærø

Laila sagde ...

Lidt misundelse kommer der ogsä op hernede. sädan en tur med tøserene, det ville lige være mig...

Men jeg mä nøjes med at vente pä mit garn til kinajakke....sä det går nok.

Jeg håber at du har haft en god og givdig fridag...det lyder i alle fald sädan.

Cyberknus

Laila

Louise sagde ...

Det lyder godt nok lækkert med sådan en sverige tur- Jeg vil også:-(

Jeg begriber ikke så hurtig du er til at strikke. Jeg tror sjældent jeg har set en hurtigere strikker!

Kh Louise