søndag, januar 06, 2008

Halv havfrue

Ja, det er jo en sandhed med visse modifikationer, men jeg er nået forbi midtbag, så det føles lidt som halvvejs. I går var jeg ellers ved at gå i panik for et sted hvor jeg troede der stod et tal havde jeg en sort plet i min opskriften. hvor tit skulle jeg nu tage ind til halsudskæringen.


Men rundt omkring i verden findes der så mange søde kvinder der altid er klar til at hjælpe. Tak til Charlotte fra Ærø og Laila fra Schweiz som begge inden for 1 time efter jeg havde sendt dem en mail vendte tilbage med svar. Og det mest pinlige var at pletten bare var en plet og der ikke stod noget tal. Tusinde tak til jer begge for rigtig god hjælp. Det varmer en vinter hjerte når folk bare smider hvad de ellers har i hænderne for at hjælpe. super dejligt!!!!


Så med hjælp udefra kunne jeg sætte mig i sofaen og strikke hele aftenen. Programmet i Tv var ellers ikke seværdig Hold da op hvor Dan og jeg grinede efter tv-programmer da vi ledte efter noget vi havde lyst til at se. sportsgalla, nej tak, program om skilsmisse nej tak, pingviners efterladenskaber nej tak, VM i dart nej tak osv. Godt at et TV selv med 300 kanaler kan være slukket. Heldigvis kom der da Morse igen igen, men et udemærket afsnit som gav nogle ekstra pinde på havfruen.


Idag er der planlagt en familie tur til Nordskoven ved Jægerspris Slot. så måske kan jeg vise lidt billeder senere.


Denne weekend er en rigtig hygge weekend ingen planer andet end hvad vi får lyst til. En hold venner kom forbi til eftermiddagskaffe igår helt spontant og det var vældigt hyggeligt. Aftensmaden stod på en god omgang chili con carne og det er der også i aften. Da jeg vågnede i morges var jeg sikker på det var mandag morgen for jeg synes allerede weekenden har været lang på den gode måde så tænk der var lige en hel dag mere. Jubiiii!!!

4 kommentarer:

Janne sagde ...

Det er skønt med sådan en weekend, hvor den føles dejlig lang, det er rarer end dem hvor men ikke føler man har haft weekend.

Det er rart at hjælpen er lige om hjørnet :-)

houseofcharlotte sagde ...

Jamen Dorthe - det var da virkelig så lidt - der er jo ikke noget værre end at gå istå midt i et elsket strikketøj... du er noget af en turbostrikker - men nu er mermaid altså også et af de mere spændende af slagsen.. du bliver superflot i den. Hilsner fra Ærø

Laila sagde ...

Hej söde Dorthe

Godt at se at du kom videre i spurten!

Du lyder sä udhvilet OG sä tilfreds idag. Din weekend efterlader gode spor hos dig. Det har du rigtig brug for.

Knuser

Laila

Tineke sagde ...

Det ér da også nærmest en gyser at gå i stå sådan midt i det hele, pyha! Godt du kunne komme videre...fortsat god og hyggelig søndag.


Kh. Tineke