lørdag, marts 14, 2009

Bare det var mig

Nu begynder indlæggene om Vissenbjerg at komme på de forskellige blogs. Uhhh bare det var mig. Jeg har valgt ikke at tage afsted, da jeg ved jeg vil ende med at købe garn. Men py hvor det er svært, mine tanker flyver omkring den messe hele tiden. og da jeg så fortalte Dan det, svarede han:  du kan da bare køre søndag. Det har ikke gjort det nemmere, men nej jeg skal ikke.

Jeg skal være hjemme hos min familie og jeg har garn nok. Jeg skal gemme pengene til Fanø hvor jeg er helt sikker på at jeg nok skal få min lyst styret.

Men jeg vil nu gerne afsted. Min rygrad er ikke stærkere end en regnorms. Godt at messen er slut i morgen, så kan jeg snart få ro i sjælen. Jeg kan godt grine af mig selv, men det er da lige før jeg er garn-narkoman. det er mit drug.

Jeg vil med glæde læse alle de indlæg der kommer og være grøn af misundelse på den gode måde. Alle jer der skal afsted ønsker jeg en rigtig god tur!

3 kommentarer:

Tineke sagde ...

Åh ja, vil også bare SÅ gerne af sted, men har det på samme måde. Jeg mangler ikke garn, og véd jeg kommer til at købe noget derover, men suuuuk, hvor ville jeg gerne....

Lisbeth sagde ...

Jeg prøver også at begrænse mig.. Kan godt følge dig i at det er et drug. Forleden havde vi endnu en gang en diskussion om, hvorvidt jeg skulle have mere garn eller ej. Gemalens argument var at det var billigere at købe en trøje end at lave den selv. Til sidst pegede jeg på hans cigaretter og sagde " det er dit fix", pegede på mit garn "det er mit fix!" SÅ forstod han :-)

Fru Kahr sagde ...

Jeg sidder lige og griner - for du er da vist blevet lokket ifølge Tineke's bolg:-)
God tur!