søndag, marts 29, 2009

Den spæde start

Jeg har lavet den første blomst og er nu igang med de 2 næste. Godt jeg nu er på rundpind for jeg er ikke god til farveskift på vrangpind. og så skal jeg passe på ikke at få strammet min kanter for meget, lidt svært på rundpind. Farverne skifter hele tiden IMG_3883 og det er fint og alligevel lidt rodet.

6 kommentarer:

Nette sagde ...

Det ser rigtig spændende, og ikke spor rodet ud. :-)

Men, det ser da ud til, at du strikker frem og tilbage, selvom et er på rundpind, så du må da få farveskift på vrangpinde alligevel?

Lona sagde ...

Det ser nemlig rigtig spændende ud, du skal jo bare strikke baglæns, så har du alt garnet på bagsiden... ;o))

Anonym sagde ...

Super flog, godt gået.
Ida, Silkeborg

Unknown sagde ...

Sikken et stort projekt - jeg er imponeret over dn yålmodighed med vrangpindene. En mulighed var jo at strikke det rundt, ogs klippe op i "skråsiden" til sidst. Har set det på Ruth Sørensen blog... glæder mig til at se dine farver.

Tine sagde ...

Dejlige farver.
Glæder mig til at følge det!

Jeg er så imponeret over dem der går igang med hendes sjaler.
For jeg syntes de er fantastiske, men sikke et arbejde !

britt sagde ...

Det går jo lige som det skal. Har deltaget i Christel Seyfart workshop i dag og de sjaler er bare så smukke - især Malteser-sjalet, så jeg glæder mig meget til at se mere af dit.
Hun sagde mange gange at det vigtigste er at der ikke er et mønster i hverken farverækkefølge (der dog helst skal blende over i hindanden gradvist) eller garnstykkelængder - det tilfældige bliver smukkest. Og jeg må give hende ret. Der var eksempler på både tilfældigt opstrikkede sjaler og "rækkefølgestyrede" sjaler. De tilfældige var klart smukkest.
Det bliver helt sikkert smukt!
:-) Britt